8 april 2019

Het Nederlands Filmfonds kent scenario ontwikkeling toe aan de nieuwe speelfilm 'Blaosmuziek' (Pupkin Films & Elbe Stevens Films, regie André van Duren, scenario samen met Paul Jan Nelissen). Weer een stapje dichterbij realisatie!

Klik hier voor het nieuwsbericht van Cinesud

1 maart 2019

HOERA! Geselecteerd voor 'De Straat'! Samen met scenarist Lineke van den Boezem en IJswater Films mag Sophie 'KARIN' (een 45 min tv-film) verder ontwikkelen.

Lees hier het persbericht van het Nederlands Filmfonds

13 januari 2019

FUCKING COLA valt opnieuw in de prijzen! Award Beste Korte Film op het 3e Limburg Film Festival 2019 (LFF).

Zie hier het overzicht van alle winnaars

15 december 2018

BAM! FUCKING COLA wint VERS Beste Film Award 2018!! 👏 Uit 112 inzendingen en 15 genomineerden. En DOP Stephan Polman ontvangt Special Mention door vakjury camera! Dank jury, Filmmore/Cam-a-lot en Vers|Vereniging van nieuwe film + tv makers.

Lees hier het juryrapport!

17 november 2018

Hoera! Na vertoningen op het Nederlands Film Festival en Cinekid te hebben gehad, wint FUCKING COLA de Audience Award én Best Euregion Film op het SHIFT Film Festival in Maastricht!

Klik hier voor alle winnaars

26 juli 2018

Yes! FUCKING COLA is geselecteerd voor de Debuutcompetitie van het Nederlands Film Festival! De cast- & crew première is in aantocht eind september in Utrecht, later komen we naar Maastricht!

Data en tijden op het NFF

11 april 2018

In het weekend van 17&18 maart 2018 hebben de opnames van FUCKING COLA plaatsgevonden in het Zuid-Limburgse Margraten met een grotendeels Limburgse crew o.a: D.O.P. Stephan Polman, kleding Inez Coonen, art director Melissa Breuer, make-up Marlies van den Bosch, en cast o.a: Joes Brauers, Jip den Dool, Katrien van Beurden, Kiki van Aubel, Tijn Docter, Guus Jacobs en Irma van Hoof. Inmiddels staat alles erop en zijn we druk bezig met de postproductie.

Klik voor meer foto's!

21 november 2017

De crowdfunding voor FUCKING COLA is gestart op CineCrowd! Deel/like/steun voor die laatste paar duizend euro, zodat we in februari kunnen gaan draaien.

Bekijk de CineCrowdpagina

8 mei 2017

Het Nederlands Filmfonds kent treatmentontwikkeling toe aan de nieuwe speelfilm 'Blaosmuziek' (Pupkin Films & Elbe Stevens Films, regie André van Duren). Sophie zal de komende maanden aan het treatment werken met coaching van Paul Jan Nelissen.


13 april 2017

Interview met Sophie over haar werk als scriptsupervisor bij 'Vele Hemels' in Vlaams filmmagazine Vertigo. (p8)

Lees hier het volledige interview

8 februari 2017

De boekverfilming van ‘Vele hemels boven de zevende’ (coproductie Caviar Antwerp & Submarine Films) van Griet op de Beeck gaat van start in Antwerpen! Sophie zal hierbij de functie van Continuity op zich nemen.

Meer over de film...

21 november 2016

Korte film ‘Het Burn-Out Bos’ in het NRC!

Lees het NRC-artikel

27 september 2016

Het Limburgs Filmfonds kent een bijdrage toe aan Sophie’s nieuwe korte film 'FUCKING COLA'. IJswater en Wanderlust zullen dit gaan produceren. De draaiperiode staat gepland voor de zomer van 2017.

Klik hier voor het nieuwsbericht