11 april 2018

In het weekend van 17&18 maart 2018 hebben de opnames van FUCKING COLA plaatsgevonden in het Zuid-Limburgse Margraten met een grotendeels Limburgse crew o.a: D.O.P. Stephan Polman, kleding Inez Coonen, art director Melissa Breuer, make-up Marlies van den Bosch, en cast o.a: Joes Brauers, Jip den Dool, Katrien van Beurden, Kiki van Aubel, Tijn Docter, Guus Jacobs en Irma van Hoof. Inmiddels staat alles erop en zijn we druk bezig met de postproductie.

Lees meer...

21 november 2017

De crowdfunding voor FUCKING COLA is gestart op CineCrowd! Deel/like/steun voor die laatste paar duizend euro, zodat we in februari kunnen gaan draaien.

Lees meer...

8 mei 2017

Het Nederlands Filmfonds kent treatmentontwikkeling toe aan de nieuwe speelfilm 'Blaosmuziek' (Pupkin Films, regie André van Duren). Sophie zal de komende maanden aan het treatment werken met coaching van Paul Jan Nelissen.


13 april 2017

Interview met Sophie over haar werk als scriptsupervisor bij 'Vele Hemels' in Vlaams filmmagazine Vertigo. (p8)

Lees meer...

8 februari 2017

De boekverfilming van ‘Vele hemels boven de zevende’ (coproductie Caviar Antwerp & Submarine Films) van Griet op de Beeck gaat van start in Antwerpen! Sophie zal hierbij de functie van Continuity op zich nemen.

Lees meer...

21 november 2016

Korte film ‘Het Burn-Out Bos’ in het NRC!

Lees meer...

27 september 2016

Het Limburgs Filmfonds kent een bijdrage toe aan Sophie’s nieuwe korte film 'FUCKING COLA'. IJswater en Wanderlust zullen dit gaan produceren. De draaiperiode staat gepland voor de zomer van 2017.

Lees meer...